MND-PL69 The Gym Equipment Of Strength Squat Lunge Peralatan Gym Dasar

Tabel spesifikasi:

Model produk

Jeneng produk

Bobot resik

ukuran

Tumpukan bobot

Tipe Paket

kg

L * W * H (mm)

kg

MND-PL69

Squat Lunge

100

1533*1625*785

N/A

Kothak Kayu

Spesifikasi Introdcution:

pl-1

Detail Produk

Tag produk

Detail Produk

MND-PL34-21

Ergonomis kulit PU ditutupi,
sing nyaman, awet
e lan anti selip.

MND-PL34-22

Batang gantung tebal stainless steel
kanthi standar internasional
diameteripun 50mm.

MND-PL01-4

Sistem kursi spring udara sing gampang digunakake
nduduhake sawijining
dhuwur mburi.

MND-PL34-24

Proses welding lengkap
+ 3 lapisan lapisan
lumahing.

Fitur produk

MND FITNESS PL Plate Loaded Strength Series minangka peralatan olahraga profesional sing nggunakake 120 * 60 * 3mm / 100 * 50 * 3mm tabung oval datar (tabung Bulat φ76 * 2.5) minangka pigura, utamane kanggo gym dhuwur-mburi.

MND-PL69 Squat Lunge ngleksanani Trapezius, Deltoid, Triceps, Gastrocnemius.Squats lan lunges minangka rong latihan fungsional awak ngisor sing populer banget sing dirancang kanggo niru pola obah saben dina lan nambah kekuatan otot ing wilayah iki.Amarga sifat senyawa (multi-sendi) saka loro latihan kasebut, squats lan lunges minangka gerakan sing kudu ditindakake kanggo nggabungake pirang-pirang otot ing wektu sing padha, uga nambah keseimbangan, keluwesan, lan uga kekuatan inti.

1. Ngalahake: Digawe saka PP bahan karet alus, iku luwih nyaman kanggo terus.
2. Proses cat baking: proses baking cat tanpa debu otomotif.
3. peralatan ngadeg dirancang kanggo njaga exerciser kuwat ing lemah nalika nggedhekake kaki kekuatan lan daya.

Tabel Parameter saka Model Liyane

Model MND-PL34 MND-PL34
jeneng Leg Leg Curl
N. Bobot 112 kg
Area Angkasa 1600 * 1455 * 1255 MM
Tumpukan bobot N/A
Paket Kothak Kayu
Model MND-PL35 MND-PL35
jeneng Weteng & dhengkul munggah / Dip
N. Bobot 102,5 kg
Area Angkasa 2545*770*1720 MM
Tumpukan bobot N/A
Paket Kothak Kayu
Model MND-PL56 MND-PL56
jeneng Tekan Linear Leg
N. Bobot 260 kg
Area Angkasa 2405 * 1485 * 1505 MM
Tumpukan bobot N/A
Paket Kothak Kayu
Model MND-PL61 MND-PL61
jeneng Larik Lever Miring
N. Bobot 90 kg
Area Angkasa 1820*1135*1185 MM
Tumpukan bobot N/A
Paket Kothak Kayu
Model MND-PL57 MND-PL57
jeneng Linear Hack Squat
N. Bobot 202 kg
Area Angkasa 2180 * 1610 * 1500 MM
Tumpukan bobot N/A
Paket Kothak Kayu
Model MND-PL62 MND-PL62
jeneng Pedhet Raise
N. Bobot 74 kg
Area Angkasa 1455*740*1045 MM
Tumpukan bobot N/A
Paket Kothak Kayu
Model MND-PL65 MND-PL65
jeneng jongkok
N. Bobot 234 kg
Area Angkasa 2330*1760*1570 MM
Tumpukan bobot N/A
Paket Kothak Kayu
Model MND-PL67 MND-PL67
jeneng Standing Incline Press
N. Bobot 131 kg
Area Angkasa 2045*1960*1925 MM
Tumpukan bobot N/A
Paket Kothak Kayu
Model MND-PL66 MND-PL66
jeneng Standing Press
N. Bobot 134 kg
Area Angkasa 2070 * 1550 * 2100 MM
Tumpukan bobot N/A
Paket Kothak Kayu
Model MND-PL68 MND-PL68
jeneng Standing Decline Press
N. Bobot 145 kg
Area Angkasa 1860*1463*2550 MM
Tumpukan bobot N/A
Paket Kothak Kayu

  • Sadurunge:
  • Sabanjure: